(M)Amma


Elliot: - Mamma... Hugo är min bebis. Du bara bröstar honom

Kommentarer
Postat av: Jenny & Benjamin

<3 Vad söt han är! Ja, du bara bröstar honom, hur kan du tro att han är din bebis för det :)"Avståndet till vindrutan måste vara minst 5 cm från barnets huvud." enligt NTF.

Elliot sitter i framsätet nu och Hugo bakom honom eller? Det går inte att byta plats på dem? Jag tänker att det kanske går att justera stolarna då så det blir mera benrum bak. Problemet är om stolen är en av de som är godkända bara till 18 kilo bak och Elliot väger över det. Då är det inte mycket att göra om ni inte planerar att köpa en stol som är godkänd till 25kg på alla platser.Har ni isofix i bilen så säger de att det allra säkraste när det gäller bältesstolar är med isofixfästen. För att bältet bara behöver hålla fast barnet och inte barnet och stolen och för att stolen sitter fast och inte kommer flygande löst vid en inbromsning/krock om den är tom. Alternativet är att se till så man alltid spänner fast stolen även när den är tom.

Annars så är det viktigaste att det finns sidokrockskydd och att stolen leder bältet bra runt barnet och då är "horn" att föredra så att bältet styrs ner över barnets höfter/lår och inte över magen.

Prova i bilen och prova med Elliot i stolen. Och vänta så länge ni kan.Kramar från oss.

Postat av: Cheap Jordans

thank you for posting . please do more good article.i like it so much .I will always follow it.

2010-12-29 @ 07:33:00
URL: http://www.nike2us.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback