Bättre o bättre

Mitt knä blir bättre och bättre, eller; - det är inte lika svullet längre i alla fall. Det känns lite lättare nu när jag har kryckorna också.

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan mamma, pappa, svärmor och svärfar och alla andra snälla människor som har hjälpt/hjälper mig med hämtning och lämning av barn, lek och matinköp med mera.
Skönt att de finns!

Har förresten kommit på en sak:

Jag skall lägga upp mina gamla (och nya) favvo-låtar här.
Börjar med Mötley Crüe - on with the show.
Min kompis Lena hade den på Lp och den spelades flitigt i hennes rum som var inrett med bla. plancher med solnedgångar och silluetter av par/kvinnor, en spegelvägg och ormbunkar...
Lyssna (för det är ingen video) och Njut!- K

Doktor idag igen...

Eftersom jag har så ont i knät, ej kan gå och är ensam hemma med min 2.5 åring (Jr på turné), skall jag till doktorn i dag  igen kl. 14.10. Kanske behöver hon tappa ur vätska (låter inte kul). Hon sa att jag kan få ett par kryckor också.
Det blir nog bra det här.
Försökte förresten ta kort på hur svullet knät är, men det syns inte riktigt på bilden...

mitt knä

Doktorn sa att det inte var något allvarligt., men att man kanske skulle behöva tappa ur vätska ur knät.
Det är rejält svullet och blått och jag har så ont att jag inte kan gå. Hon sa att jag skulle vila det i 3-4 dagar. Vi får väl se hur det går sedan ...
Har nästan inte sovit någonting eftersom det gör så ont varje gång jag rör mig. Skall ta en tablett och försöka sova när Elliot är på förskolan (min mamma lämnar honom).

- Ynklig Karin

Vurpat

Visste väl att det skulle hända någon gång...
Jag vurpade med moppen på väg till jobbet.
Det gick rätt okej;
moppen blev lite repig och höger backspegel gick sönder.
Mitt högra knä är också lite trasigt. Skall till doktorn kl. 11.10, vi får se var hon säger.

Stannar visst hemma idag...
- K

Ikea


Idag är det Ikea som gäller för mig och Pellie.
Inte för att jag egentligen behöver nåt - men jag skall nog lyckas med att spendera lite pengar ändå...

Kärlek

Är det bara jag som ser budskapet i kissfläcken min pottränande son just gjorde i soffan?

Uppe med tuppen

Jag är redan uppe (Gick upp 05.38). Kan liksom inte sova längre. Kan bero på att jag somnade när jag lade Elliot vid 19.30 och har sovit sedan dess.
Mitt jobb kör verkligen slut på mig just nu...

- K

gårdagskvällen

Filmen var jättebra och jag somnade inte! Jag käkade både snacks och godis och drack en stor coca cola, men det skall man ju göra när man går på bio - eller hur?
Nu skall jag gå till mitt jobb. Vi har några nya små barn som skriker hela dagarna (nästan i alla fall) så det är rätt skönt att det är fredag...

- K

Bio


Nu skall jag och min mamma gå på bio. Sex and the city blir det, hoppas att den lever upp till förväntningarna...
Är astrött by the way (hoppas att jag inte somnar).

- K

Overall till Pellie


Den här overallen blev det; En Molo i strl. 98. Vi får se hur länge den storleken räcker (annars är det ganska bra andrahandsvärde på tex Tradera)
Jag kan tänka mig lite vinterväder redan nu...

- K

Bölder

Jag borde uppdaterat tidigare. Har liksom kännt hur det hänger över mig...  Det är bara det att jag inte har så mycket att skriva. Allt som har hänt mig är att jag har fått beslutsångest över overall till Elliot (kommer han kunna ha strl. 98 hela vintern?). Och att jag fått finnar. Eller: - Ja, finnar vet jag inte om man kan kalla dem. Snarare bölder. Först fick jag två på hakan - och så försvann de. Sen fick jag en på hakan och en bredvid näsan, och sen, för att göra det extra roligt fick jag en i örat! Känner mig inte så jätterolig just nu.
Är i alla fall ledig idag och alla måndagar framöver!

- K

Gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig. Jag kom in till Slottsskogen vid 19-tiden och träffade Jenny och Lina där. Vi drack öl och vin och tittade på Håkan (Jättebra som vanligt). Sen gick jag med Jr backstage och tog en öl där (såg Håkan där med).

Sen drack jag och Jenny lite mer öl och såg pyttelite på Neil Young (såg förresten hans trailer backstage - Stor!).

Sist av allt åkte jag och Jenny o Jr till Henriksberg och såg när Division of Laura Lee spelade. Därefter var det Natti Natti för mig!

Några bilder:


Och Jenny: - Jag skippade toabilden, fastän den var så fin...

- K

Hemma

Nu är jag hemma. Har haft kul.
Hann aldrig ta en bild på hur jag såg ut när jag gick - så jag tog en (eller två) nu så kan ni få se hur jag ser ut när jag kommer hem i stället...

Foton och lite mer text om och från kvällen kommer i morgon (idag).

Snart är det Håkan...

Nu är mitt barn överlämnat till min mamma, så nu är det dags för dusch och martini.
Får se; om jag blir tillräckligt snygg kanske jag tar ett foto innan jag går... i vilket fall som helst tar jag med mig min kompaktkamera, så några blider borde det bli i kväll.
Shit va kul det skall bli!!!
- Håkan!!! -

- K

Festival

Igår var jag och Jr på Way out west. Det var riktigt roligt. Vi såg bland annat Broder Daniel. Sen hängde vi i VIP-området och drack lite öl och så...
Några dåliga bilder tagna med mobilkameran:


Vi skall dit i kväll också - Jr åker redan nu; för José skall spela, och jag sticker senare (när jag får barnvakt).
Ikväll blir det Håkan Hellström!

Händelselöst igen...

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket i mitt liv. Jag typ jobbar och sover....

Idag fyller min mamma år - Så vi skall nog dit i kväll, och i morgon är jag ledig. Det är Elliot och Johan också!

Kommer inte på något mer att skriva...

- K

Tigerunge?

Både min första dag på jobbet och Elliots första dag på förskolan gick bra. Skönt!
Det enda jobbiga var att jag åkte moppe till (och från) jobbet - det regnade och blåste nämligen från sidan! Jag höll på att vurpa flera gången... tur att jag inte gjorde det.

När vi kom hem hade vi så här roligt:


Nu har Elliot badat, tittar på bolibompa och skall alldeles strax gå och lägga sig. Jag skall städa och tvinga mig själv till att träna lite på Wii:t.

- K

Slut på semestern!

Nu är min semester alldeles strax slut: - I morgon kl 08.30 börjar jag arbeta igen!
Tiden har gått jättefort och jag kan inte direkt säga att jag längtar tillbaka... Men det kanske blir roligt när jag väl kommer dit (säkert!)
Jag är dessutom lite nervös för hur det skall gå att lämna Elliot på förskolan igen. Innan vi gick psemestern var det lite jobbigt. Jr är på turné, så han kan inte hjälpa till så mycket.

Håll tummarna!
- K

Snusklubba - my ass!

Fuskar lite med GI:n... Jag har börjat med något som heter KI istället (Karin Index). Då får man äta lite mer kolhydrater i stället (till exempel lite lakrits, mackor och snusklubbor).
Satte mig precis ned för att surfa lite och äta en god liten snusklubba. Jag suger och suger på klubban men det händer ingenting! Har snart ätit upp hela klubban men jag har fortfarande inte fått något snus! Jag måste ha fått en snusklubba utan snus... hur gott är det då? Nu måste jag ju äta en till...