Den stora flytten

Flytta tillbaka hem

I morgon byter vi lägenhet med mamma. Alltså flyttar vi till lägenheten som jag bodde i från det att jag var nyfödd tills jag flyttade hemifrån. Elliot kommer ha samma rum som hans mamma hade när hon var liten. Kul tycker jag - sorligt kanske någon annan tycker...

Måste ha!

Swigg critters

Jag blir helt galen när jag hittar något så här gullit! Elliot måste bara få. Det är en designer i från Brooklyn som gör. Finns så klart inte att köpa i Sverige, men kanske kan jag fixa hit en ändå... Vet bara inte om jag skall ha; Bävern Beverly, Giraffen Harold eller Noshörningen Ricky. Jobbiga problem man har...
Kitler

Kitler     

I väntan på att Johan skall bli färdig med min frukost, slösurfar jag lite och kikar på katter som ser ut som Hitler. 
Mycket intressant!  
www.catsthatlooklikehitler.com


Moppekåt

image10

Jag vill ha en eu-moppe. Gärna en röd. Jag har velat ha en moppe ända sedan jag var femton ungefär - nu är jag mer än dubbelt så gammal.. Problemet är bara att nu för tiden skall man ha mopedkörkort för att få köra moppen (om man vill att den skall gå snabbare än 25 km/h) Jag har ju inte ens ett körkort för bil. Tänkte att det kan gå ganska snabbt att ta mopedkörkort, så jag kollade upp hur mycket det kostar och hur lång utbildningen är. 1900 kr och fyra kvällar kändes okej. Det som känns jobbigare var:

"Vid 4:e tillfället önskar vi att någon förälder är med mellan 19.00-20.30 då vi pratar om riskerna med trimning och föräldraansvar." (citerat från www.emscooters.se)

Jag vet inte om min mamma vill följa med för hon är inte så pigg på att jag kör moppe över huvud taget. Skit också! Jag kommer säkert sitta utan förälder och känna mig annorlunda!

Fortsättning följer...