För sent för edelweiss

image263

Äntligen har Håkan Hellströms nya skiva kommit! I flera år har jag väntat!
Laddade ned den för ett par dagar sedan och har nu "lyssna in mig" på den. Det är verkligen en skiva som blir bättre ju mer man lyssnar på den (som Håkans skivor oftast blir) - Och vilka texter sedan!

Ett smakprov:

"-94 hade jag ett fast jobb på Pååls bagerier tills jag började med tequila och blev trummis i en orkester. Och sen sa de på Pååls att några skulle gå och det bettydde Karl-Johan, Andreas och jag." (Tro och tvivel)

Upprörande!

Vad är det här?
Vad har de gjort med honom?


image261

Kul!

image260

Så här roligt hade jag i förrgår (trots att jag längtar efter våren)

Bra sjukvård!

                                                                              
Igår såg jag och Jr att Elliots långfinger var lite rött. Framåt eftermiddagen hade det röda blivit ännu rödare och det hade blivit en röd rand ned för fingret in på handen. Blodförgiftning tänkte jag - och vi bestämde oss för att åka till doktorn.
Eftersom det var långfredag (mycket är stängt) och Elliot är under 2 år (får inte gå vart som helst), var vi tvugna att åka till Östra. Jag trodde att vi skulle få vänta i timmar - men det tog nog bara 1.5. De sa att han förmodligen hade fått nageltrång som blivit infekterat - så de klippte lite i fingret för att få ut var, tog ett blodprov (som inte visade på några bakterier i blodet) och så fick vi antibiotika utskrivet. Vi fick dessutom order att ha hans hand i ljummet vatten två gånger om dagen men det lär inte bli några problem - Elliot älskar vatten.
Att få i honom antibiotikan var inte heller några problem, han såg till att få i sig allt till sista droppen. Jag smakade på den, och den smakade inte allt för illa...

För att summera: Jag trodde att barnsjukvården var usel och att man fick vänta i en evighet. Jag får nog omvärdera det... Jag trodde att det är svårt att få i barn antibiotika - Jag får nog omvärdera det med...

Tillbaka till verkligheten...

Vår helg i Köpenhamn var jättetrevlig! Den innehöll shopping, melodifestival, hotellfrukost och roomservice - allt man kan behöva alltså! Jag köpte ett par wheat byxor till Elliot (gråblå linne med resår både uppe och nere). Han fick dessutom en brunsvartrandig mössa från Katvig, en brunvitrandig tröja från Katvig och en Elefanthuva från Okker Gokker (ett av mina nya favortibarnklädesmärken).


Middag på hotellrummet

Eftersom det var så fint vårväder i söndags började jag fundera på att ta moppen till jobbet (har inte gjort det än p.g.a. regn) men det fick jag ju bara glömma när jag tittade ut i måndags morse... JAG VILL HA VÅR!!!

WeekendtripPå fredag åker vi till Köpenhamn. Vi skall stanna två nätter på Marriott hotell (femstjärnigt). Vi skall shoppa danska barnkläder, äta gott och sova mycket!

Rikare

Har precis fått sålt vårt gamla köksbord med tillhörande stolar.

    

Satte ut annonsen i morse - så det gick ganska fort. Eller; - ja, vi har ju haft det stående sedan slutet av november då vi köpte de nya köksmöblerna... Men, men... blev i alla fall 2000 kr rikare, så nu kan jag med gott samvete shoppa någonting nytt och snyggt...

Mysigt

Ville bara berätta jag idag fick ligga i sängen till klockan nio. Jag tittade på dr Phil och Johan kom in med frukost på sängen... Kan det bli så mycket bättre?

Köpsugen

Nu har vårens IdaT-kollektion kommit... och jag är så sugen på att köpa denna anoraken (och en massa andra grejer) till Elliot.Annars är det sådär; jag är hemma från jobbet för att jag har ont i halsen och har haft feber. Känner mig sådär och kan inte besluta mig för om jag skall gå i morgon eller inte...

Livsnödvändigt

Jag kan inte leva utan:

                                   
       Elliot                                       Johan                                      Min dator


                              
     Min mascara                              Tuggisar                                 Vatten


Annars klarar jag mig nog ganska bra...