Jag uppträder...


Create Your Own PaloozaHead - Visit Lollapalooza.com

Dans

Nu har vi testat vår senaste leksak; dansmattan. Det var jätteroligt och svettigt på en och samma gång. Johan var dock bättre än mig på att koordinera sig. Jag är totalt hopplös.Eftersom jag inte lyckades få in bilden på Johan i stående format så får ni antingen vrida på huvudet eller skärmen. kanske finns någon som kan hjälpa mig? :)

Dansmatta

image82
Inte nog med att vi inte skall äta på den gyllene bågen eller dricka läsk längre;
Vi har skaffat oss en dansmatta till Playstationet! (så att vi kan motionera) Jag övertalade Johan idag när vi var på maxi och skulle handla mat. Vi har inte provat den än, så jag vet inte hur svårt det är. Det står 3+ på fodralet - så vi borde nog klara det fast vi båda har ganska taskig motorik... Hoppas att den är lika rolig som singstar är! Då blir det party hemma hos mig snart!!!

Min moped

Min moped

Nu har jag blivit med en Baghee. Köpte den för en billig peng på Blocket i söndags. Det är lite grejer som behöver fixas på den - men den fungerar i alla fall att köra på så länge. Har provåkt fram och tillbaka i kastanjeallén tillsammans med de andra fjortisarna. Jättekul!!!

Gällstad

I går åkte vi till Gällstad och handlade på Lager 157. Jag hittade såklart inget till mig själv, men Elliot fick ett par nya skor från Bundgaard och en Small Paul Pyjamas.
         
På kvällen tittade jag och johan på film - Supersize me blev det. Vi har nu bestämt att Elliot aldrig mer kommer att få gå in på Mc donald´s och att vi skall sluta dricka läsk hemma... Duktiga föräldrar?

PUJ

PUJ

Undrar om jag kanske behöver en sån här... Han känns lite stor nu - men den ser rätt käck ut. Snygg är den i alla fall, undrar om den är särskilt skön för en stackars mammakropp.
Det skulle dock bli svårt att bestämma sig för vilken färg som är snyggast...


(och detta är bara tre av åtta)

Dörrbytesstart

Idag har min pappa börjat sätta in nya dörrar i lägenheten (släta vita). Än så länge är sovrumsdörren och dörren in till klädkammaren bytta - det verkar bli snyggt. Vi har också handlat golv till kök och hall (Pergo, rustik kastanj), tapeter till vardagsrum (eco), kök (caselio) och hall (cole & son)

Johan har efter att ha sagt: åh va ont i magen jag har satt sig på toaletten med öppen dörr (så att jag skall höra?) Nu sitter han där inne och rapar jättelånga rapar och så pluppar det också (sympatisökande?) Jag frågade om han hade tagit bort dörren till toaletten redan och då fattade han nog vinken för han stängde...


Alltså... Jag har nog inte så mycket mer intressant att skriva. Inte för att det jag skrivit var så intressant, men jag kan inte ens komma på något mer ointressant. Kanske det kan vara lite intressant att jag var på torget och hittade en mjukisjacka på PoP som jag kanske vill köpa till Elliot .. Så här ser den ut:

Gulliga spel

Måste  tipsa om denna sida. De har jättegulliga (och ganska roliga) spel som jag och Johan har testat. Gå in och kolla!

image63

När vi inte spelar gulliga spel håller vi på med att riva tapeter och leta efter ett snyggt golv när någon kan köra oss... Eftersom kopplingspedalen på vår bil gick sönder i en rondell när johan hade friläge i är vi just nu billösa.


Roy the toxic boy

Självklart gjord av Tim burton. Så sorglig och bra på samma gång. Jag älskar berättelsen om Roy...
To those who knew him
-his friends-
we called him Roy.
To others he was known
as that horrible Toxic Boy.

He loved ammonia and asbestos,
and lots of cigarette smoke.
What he breathed in for air
would make other people choke!His very favorite toy
was a can of aerosol spray;
he'd sit quietly and shake it,
and spray it all the day.He'd stand inside the garage
in the early-morning frost,
waiting for the car to start
and fill him with exhaust.The one and only time
I ever saw Toxic Boy cry
was when some sodium chloride
got into his eye.One day for fresh air
they put him in the garden.

His face went deathly pale
and his body began to harden.The final gasp of his short life
was sickly with despair.
Whoever thought that you could die
from breathing outdoor air?

As Roy's soul left his body
we all said a silent prayer.
It drifted up to heaven
and left a hole in the ozone layer.

Indisk mat

Indisk mat

I dag var jag och Johan och Elliot ute och åt på restaurang. Vi käkade indiskt och efersom vi hade tagit bussen in kunde både jag och Jr unna oss en öl. Elliot åt raita, naanbröd, citronklyfta och lite chicken tandoori. Det gick faktiskt ganska bra att ta med en halvvild ettåring på restaurang - vi kunde bara inte äta riktigt lika långsamt som vi hade gjort om vi inte hade haft barn med...Nu - när johan har nattat färdigt våran bebis - skall vi se på film: the last king of scotland blir det. Handlar om Idi Amin. Jag ville egentligen se en romantisk komedi, men Oprah har sagt att denna är bra, så vi får hoppas att den är det. Jag och Johan har inte sett på dvd sedan Elliot föddes - om man inte räknar Teletubbies förstås.
På tal om Teletubbiesarna så sjunger Elliot med i teletubbiesången (han sjunger Lalaa) Hur gulligt som helt!

Jag gillar inte crocs...

Jag gillar inte crocs...
... men när jag och Johan kom hem ifrån Ikea skuttade Elliot omkring i ett par lila crocskopior med apor på och var superglad. Mamma hade köpt dem för 79 kr och fastän jag aldrig skulle köpt dem själv kan jag inte låta bli att tycka att Elliot är hur gullig som helst i dem...
I dag har vi beställt vårt Ikea-kök). Det är högblankt vitt med en grå bänkskiva, glaskeramikhäll och inbyggd micro. Det kommer förhoppningsvis att bli jättesnyggt (och kanske lite praktiskt också).
Jag har fortfarande inget bredband och kan inte surfa på min dator. Som tur är har Johan en laptop (och är hemma) och den kan man ju flytta omkring i lägenheten tills den får kontakt med grannens internet. Jag kan inte förstå varför bredbandsbolaget behöver så lång tid på sig för att flytta bredbandet en trappa bort?


Karin Simpson

Karin Simpson

Jag hittade en sida där man kan göra sin egen simpsonfigur. Försökte göra en Karin.... Det var i alla fall kul att leka lite (har ju inget viktigare att göra eller så).

www.simpsonsmovie.com

Det bästa som finns...

188973-26

Det bästa som finns* är att kunna tvätta hemma. Att inte behöva springa upp och ner i en källare bärande på en massa tvätt och bebis. Det bästa som finns* är att kunna hänga upp tvätten och plocka ner den när man vill.... 
Jag kanske överdriver lite grann - men det är en oerhört skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten! 


*Det bästa som finns är egentligen att vakna av ordet mamma eller att känna varm bebisandedräkt i sitt ansikte