Halloweendräkt till Elliot

image109

Nu är det inte lång tid kvar till halloween. Funderar på att köpa denna dräkten till Elliot - eller är det barnmisshandel? Han är nog för stor för den ändå... Kanske blir det någon av dessa i stället:Alla kostymerna (och många fler) finns på: www.buycostumes.com

Köket

Mitt kök har blivit väldigt rymligt. I och för sig har jag inga förvaringsmöjligheter eller vatten - men vem behöver det? Jag har i alla fall ett nytt golv och i grovköket har jag ställt micro och kaffebryggare. Där finns också vatten.Barnmisshandel med mera

Nu har det väl gått ungefär en vecka sedan jag skrev senast. En del har hänt:

I söndags kväll skulle jag och Elliot gå ut ur Åhlens. Elliot ville springa ut i gatan - men det ville inte jag att han skulle göra - så jag höll i armen och han drog och vred. Sedan använde han inte armen på hela kvällen... När vi åkte till accessakuten på måndag morgon berättade läkaren att armbågen förmodligen gått ur led. Hon drog den rätt igen, och så tog det ett ta och framåt eftermiddagen rörde Ellie på armen igen - och Karin kan nu även titulera sig som barnmisshandlare...

På tisdag kväll kom min kära sambo hem från japan. Nu har jag inte längre en jätteminiipod utan jag har blivit med en ipod nano; en röd sådan (AIDSipoden):


Ikeaköket kom i onsdags. Nu är halva vardagsrummet fullt av vitvaror och halva Elliots rum är fullt av kartonger med diverse innehåll. Ja, ja, vi blir nog färdiga någon gång i år i alla fall...

Idag sålde jag mitt gamla skrivbord på blocket. Jag blev hela 800 kr rikare! Elliot är nu mer än halvvägs på väg till att bli bärare av en sådan här i vinter:


Äntligen!

Nu är  vardagsrummet färdigtapetserat! Har lärt mig att tapetsera och att det kan vara svårt att tapetsera - särskilt i hörn...
Pappa var här i går och satte lister, det blev fint.
I kväll har jag surfat på familjeliv och jag har satt i hop vår IKEA-matsalsmöbel (om man får kalla ett väldigt litet bord och stolar för det.) Så här ser den i alla fall ut om någon är intresserad:


I morgon skall jag nog ställa in våra böcker i bokhyllan. Sen ska jag nog också ta upp Johans fem miljoner Lp-skivor (Ja - Lp-skivor - jag skojar inte!) ur  källaren (där de har varit de senaste tre? åren) så att han kanske blir lite glad och överraskad när han kommer hem från Japan.

Nu börjar det hända saker...

... I lägenheten alltså. I går och i dag har jag och mamma tapetserat nästan hela vardagsrummet (fattas bara tre våder). I morgon skall jag handla nya strömbrytare och på lördag kommer pappa och sätter lister! Jag tror faktiskt att jag kommer att bli riktigt nöjd. Bild kommer så fort som jag är färdig.

Johan har åkt till Japan. Skall köpa en Ipod nano till mig. Tur för honom :)

Har precis handlat hängare till Elliot. Tyckte att han behöver dessa:

Kamera

image92
Jag har skaffat en ny kamera; en canon ixus 70. Den blir bra som ett komplement till systemkameran för den tar inte så stor plats - så jag kan ta med mig den överallt. Testade den lite igår och den verkar ta jättebra bilder för att vara en kompaktkamera! Mycket nöjd än så länge.

Ett smakprov:
                         

Slipa väggar

I dag har jag slipat väggarna i vårt vardagsrum. Jag har gammalt tapetludd och spackel överallt. I morgon skall vi försöka få målat taket och därefter borde det inte ta så lång tid förrän vi kan börja tapetsera. Tapeterna som vi skall ha i vardagsrummet heter Bloom och är från eco. Fondväggen kommer att se ut så här:Resten av rummet är i den vit-beige-aktiga färgen i botten.

Jag har också hunnit med att handla lite. Det blev en jättegullig plåtburk att ha tvättmedel i. Den skall jag ha på hyllan ovanför min tvättmaskin!Tror att jag skall tapetsera grovköket i någon färg som matchar burken... kanske någon vit tapet med rosa och blå prickar skulle bli fint?