Sjuk

Hej!
Har mått lite dåligt det sista.
Började med att jag var genomförkyld och höll på att hosta ihjäl mig på Elliots kalas, därefter tyckte jag nog att det gick åt rätt håll. Jobbade tisdag och onsdag men när jag skulle hämta Elliot på förskolan i onsdags började jag känna mig så trött och matt. Trodde först att det var värmen men sen började jag få jättemycket frossa och ont i bröstet. Fick ringa hem min mamma från jobbet eftersom Jr hade åkt på turné och jag inte kunde ta hand om Elliot. Hade runt 40 graders feber men fick ned den med panodil. Sov ingenting på hela natten för jag hade så ont i bröstet och kunde inte andas.

Gick till doktorn på torsdagen. Hon sa att jag hade en rejäl lunginflammation och lungsäcksinflammation och skickade hem mig med Kåvepenin och Mollipect. Någon smärtstillande kunde jag inte få eftersom jag är gravid - hon tyckte att jag skulle försöka med panodil. Vilken hit...

Nu har det ju gått ett par dagar och jag mår lite bättre. Det onda i bröstet har försvunnit, men jag har fortfarande världens hosta, känner mig anfådd och trött och har lite feber då och då. Var hos läkaren idag igen, Hon sa att min sänka hade gått ner (från 160 till 66) men att jag fortfarande inte var okej hon kunde höra att vänster lunga inte fungerar riktigt som den skall. Hade jag inte varit gravid hade jag fått ett starkare antibiotikum men nu får jag vila bort resten av inflammationen. Blev sjukskriven veckan ut.
Hoppas verkligen att jag mår bättre snart - det här är jättetråkigt!

Kommentarer
Postat av: Jen

Men vännen! Hoppas du blir frisk snart! Kram.

2009-05-05 @ 22:05:27
Postat av: Julia

Nej men gumman! Så otroligt jobbigt! Vaddå inte få smärtstillande? Två av varandra oberoende läkare, en på specialistmödravården och en på min vanliga mödravård, har gett mig lov att ta citodon mot min värk. Okej, i stora mängder är det ju givetvis inte bra, men jag skulle inte kunna ta mig ur sängen utan det vissa dagar!

Hoppas hoppas hoppas att du blir frisk snart och att du hinner återhämta dig innan det blir förlossningsdags!

Stor krya-på-dig kram!!!

Postat av: farmor eva

håller tummarna att du snart ska vara riktigt frisk igen :-)

kramar

2009-05-07 @ 11:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback