Vitamin C
Min son är helt besatt av paprika. Han kan äta upp en hel... lätt... som godis!
Bättre med paprika än med gurka tänker jag - nu får han i alla fall i sig en hel del c-vitamin.
Enda jobbiga är väl att paprika är ganska kraftigt besprutad och att ekologisk paprika är så satans dyr.
Vet inte vilka biverkningarna är på att äta stora mängder besprutade grönsaker - men en sak är säker:
- skörbjugg lär han i alla fall inte få!
Kommentarer
Postat av: mia
Förmodligen något släktdrag, Lukas åt ju alltid hur mycket paprika som helst, och morötter. Det gör han fortfarande! Jag har bestämt mig för att strunta i alla dessa varningar, de får i sig så mycket annat som vi missar dagligen i mat, och det är inte mycket idag som är halvfabrikat.... Gör husmanskost 2-3 dagar om dan med rejäla råvaror så tror jag inte det är någon större ara. Precis som Lukas säger: Friska barn gillar grönt!!(svart) ;)
Lukas valde ju ett år påskägget med paprika och morötter framför det med choklad....
Postat av: Julia
Paprika är ju väldigt gott! Särskilt grillad... Sanna äter bara gurka hon, men då tänker jag: Ja ja, det är iallafall en grönsak, även om den innehåller 90% vatten...
Kram!
Trackback