Jävla skit! #2

Stannade till på frölunda torg igår igen när jag skulle hem från jobbet. Gick in och tittade om jag kunde hitta några inte så varma skor (vilket jag inte gjorde).
När jag skulle åka hem låste jag upp styrlåset, tog upp hjälmen, låste upp låset, la det (tillsammans med nycklarna) under sitsen och stängde igen. Låst! Där stod jag med en olåst moppe och kunde inte åka iväg för nycklarna var inlåsta under sitsen. Försökte ringa Jr, men han var ute på gården och hans telefon var urladdad - så jag väntade... och väntade. Efter 1.5 timmar ringde han upp hemifrån och han och Elliot åkte bort och lämnade extranycklarna.
Jag är så jävla puckad som gör något så dumt!

Idag skall nog jag och Elliot följa med på festival. José skall spela på någon festival i Hässleholm och vi skall följa med. Det är några andra barn med också. Jag berättar senare om det var roligt.

kort o gott...

Har precis skickat iväg ansökningar till tre olika förskolor. Skall bli spännande att se när det första telefonsamtalet kommer...
Nä! nu måste jag sova! Jag börjar klockan 6.30 i morgon bitti. Det är verkligen inte min favoritarbetstid.

God natt!
- K

Min nya klocka

I dag när jag kom hem från jobbet låg den i brevlådan; - Traderavinst #2, även kallad min nya klocka. Den har rest ända i från Hong kong och den blev min för endast 170 kr (inkl. frakt). Jag är verkligen supernöjd! Kunde inte få en bättre klocka.
Orkar inte ladda in bilder från kameran, så jag tar kort med webkameran på datorn i stället.

image332

(den är finare i verkligheten)

Den funkar!

Jr fixade moppen. Det var bara batteriet som hade dött och jag hade inte kickat tillräckligt mycket. Känns skönt att kunna ta den till jobbet (jag hatar kollektivtrafiken).
Idag har jag mitt 4: e utvecklingssamtal och har därmed kommit halvvägs... Börjar se ljuset i tunneln...
Fortfarande ingen traderavinst #2 i sikte. Jag vänta med spänning... ni skall få se vad det är när den kommer.

- K

Jävla skit!

Stannade till på Frölunda torg på väg hem. När jag skulle åka därifrån ville inte moppen starta... Jag som var så glad nu när den var tillbaka från servicen!
Jr skall gå och ta en titt på den snart  (den står vid en busshållplats halvvägs till frölunda torg) - hoppas att han kan fixa till den...

Piggelin

Idag är jag mycket piggare. Vaknade kl 5.50 och känner mig ändå utvilad (kanske beror på att jag inte blev väckt i natt.).
Denna dag kommer jag att jobba till 16.30 och därefter skall jag ha ett utvecklingssamtal - så jag är nog hemma vid sex... Igår åkte jag buss och det tog mig nästan en timme att komma hem (20 min på moppe).
Som tur är hämtade Jr min moppe från servicen - så nu känner jag mig fri igen...

Ha en bra dag
K

why!!!

Varför har jag ett arbete där jag börjar klockan 06.30? Varför??? Jag är helt sinnesjukt trött; Elliot har drömt mardrömmar och blöjan har läckt. Jag har med andra ord varit vaken allt för många gånger i natt.... stackars mig! Vi får se om jag överlever dagen...

Ansökan

Har precis skrivit klart min ansökan. Tror det eller ej: men för en gångs skull är jag faktiskt rätt nöjd!
Jag har inte berättat det här ännu, men jag funderar på att skaffa mig ett nytt jobb. Jag tänker fortsätta som förskollärare, men i en annan kommnun än nu och med bättre lön... Orsaken är så klart att få upp lönen. Så som jag shoppar måste jag bara tjäna mer ;).

Jag berättar hur det går på jobbfronten så fort jag fått höra något.Gårdagen

I går lämnade Jr in min moppe på service (vet inte hur jag skall klara mig utan den). Sedan åkte vi in till stan och tittade lite i affärer (köpte en top/klänning) och hängde i en park, några fikor blev det nog också... Gissa vem jag såg i Haga? Jo: Håkan! (oroa er inte - jag höll mig lugn).

På kvällen kollade jag och Jr på melodifestivalen och drack Asti (gott) sedan somnade jag innan röstningen var färdig.

Nu fick jag precis en latte på sängen. Vi köpte espressomaskin (jättebilligt) härom dagen och Jr tycker att det är roligt att använda den. Inte mig emot.

image331


Ses sen!

Nya skor

Har inte orkat ta kort på koftan än - men det kommer nog (när jag känner mig snyggare). I går fick jag de här på posten;

image330

Jag blev jättenöjd (förutom att jag klippte av lite av skosnöret när jag klipte upp paketet). Hoppas att den andra traderavinsten också kommer snart. Har verkligen upptäckt hur kul det är att bjuda på tradera... mitt nya beroende...

Idag skall jag, Jr och Elliot ta en sväng på stan. Vi lämnar bilen hemma och tar bussen in, blir lättare så. Och i kväll är det schlagerfestival! Skall bli kul! Tror att jag o Jr skall ladda med Asti, räkor och avocado. Det tråkiga är att Jr inte äter räkor - men han kan ju dricka i stället... ja, ja, vi får se vad det blir.

K

Koftan mm

Köpte koftan igår -den fanns kvar! Lite lätt ångest eftersom den var så dyr... men vadå - jag är värd det! (lägger upp bild senare).
Elliot är bättre, jag har sovit bättre och i dag skall jag jobba igen. Rätt skönt att bara jobba fredag...
Får se om mina traderavinster kommer idag - eller om de kommer alls?

Nä! nu får jag åka till jobbet! Har lovat min kollega att komma lite tidigare, för hon skall ha utvecklingssamtal på f.m. Bäst jag håller det.

I´ll be back!
K

Sovmorgon!

Har inte så jättemycket att berätta mer än att jag fick sova till klockan 07.35 idag. Riktig sovmorgon ju! Beror förmodligen på att Elliot inte är riktigt frisk. Snart kommer han nog vakna kl. 05.50 igen...
Annars händer inte så mycket; Målarna är här och målar på balkongen - så snart kan jag fixa i ordning där.
Jag är i desperat behov av en klippning och av en ny kofta :).
Får se om mina traderavinster kommer idag då? Jag väntar och längtar. Jag tar kort när de kommit.

Inte mycket att komma med

 • Elliot verkar må bättre. Lite taskigt humör o hosta bara...
 • Jag tycker att det är asjobbigt att gå hemma hela dagen. (blir hemma i morgon med)
 • Har fortfarande inte köpt koftan (hoppas den finns kvar när jag väl kommer iväg)
 • Väntar fortfarande på mina två traderavinsten.
 • Har ätit pizza o godis och känner mig råfet.

Jobbet bra men hemma bäst

Idag är jag hemma från jobbet. Elliot är sjuk; hostar som bara den och har lite feber. Han har väckt mig flera gånger inatt - så det blir skönt för oss båda att ta det lugnt...
Nu skall jag äta frukost!

Vad händer?

        Uppdatering:

 • Första utvecklingssamtalet gick bra (nästa går nog bättre)
 • Min son är sjuk (jobbigt och oroligt). Feber o hosta än så länge.
 • Ingen kofta köpt än.
 • Väntar på två traderavinster (en klocka och ett par skor) med spänning...

Att ha eller inte ha

Borde jobba lite . Skall ha mitt första utvecklingssamtal i morgon. Borde verkligen förbereda mig - men jag har ingen lust (eller är inte tillräckligt pressad än).

Sitter i stället och drömmer om en kofta / jacka som jag vill ha. Eller; jag tror att jag vill ha den. Blir dock lite osäker eftersom den har ett tryck på ryggen... och så är den lite dyr... Men på samma gång så är den ju sååå fin!!! Tror att jag måste köpa den, kommer nog ångra mig annars...
Så här ser den ut:

image329          image328


Nu är det förberedelse för morrondagen som gäller!

Helgen

Min helg har varit jättetrevlig;
I fredags gick jag och Jr på After work med hans jobb. På lördagen var jag lite lätt bakis - så jag slappade hela förmiddagen och så åkte vi till Allum på eftermiddagen. Idag har vi varit på Ikea och sedan har vi umgåtts med några vänner och deras barn.

Nästa vecka skall jag ha en massa utvecklingssamtal. Jag har ingen lust alls (om jag skall vara ärlig) - men skall nog gå bra ändå... Eller... Det vet jag att det gör.

Nu skall jag försöka sova.

God natt!

Inköp

Det här glasögonfodralet köpte jag igår. Tyckte att det var fint. Och rosa.

image326

Dagis

Idag sa mitt barn dagis.
Jag är mycket chockad!

Slottsskogen

Igår var vi först i stan. Sen åkte vi vidare till slottsskogen. Elliot o jag var inne på barnens zoo, vi gick till djurgårdarna och vi träffade farbror B och hans flickvän S.
Vi hade en jättetrevlig dag!

Här kommer några bilder (eftersom jag fortfarande inte kommer åt Elliots hemsida).


Typiskt!

Idag börjar jag klockan 9.00. Självklart sover Elliot till klockan 6.40 (för en gångs skull längre än 05.45) - medan jag vaknar av mig själv klockan 05.50. Jag blir så trött på mig själv!

Moppe, vin och cigg

 1. Mopedturen till jobbet gick jättebra - har gjort om den idag - hur kul som helst (skall snart skriva om mitt nya hat mot bilar och vissa bilister)
 2. Min nya ovana: att ta ett glas vin med Jr på kvällen - lite alkisvarning men oh så gott och somrigt!
 3. Jag har funderat på hur jag skall gå ned i vikt utan att sluta äta... Om jag börjar röka igen - går jag då ner de kilona som jag gick upp när jag slutade?


  image313

Moppepremiär

Idag blir det moppepremiär till jobbet - om jag inte bangar ur innan... Men jag tror nog att jag skall våga. Vi får se sen! (jag börjar inte förrän 9.00)

Rubriktorka

Har glömt att skriva, men; spelet var jättekul. Blev helt svettig efter ett tag... Har gått och blivit förkyld - så jag har inte riktigt orkat träna, men i fortsättningen skall jag försöka göra det varje dag (på riktigt).

Idag kommer Jr hem. Gud va skönt det skall bli Nu skall han få ta Elliot när han vaknar (05.50) medan jag ligger och drar mig. Det skall bli så skönt...

Jag har beställt ett par skor från USA. Ett par vita Ked´s. Det kommer förmodligen dröja innan de kommer, men det skall bli spännande att se om jag behöver betala tull för dem...

Detta är så gott att dricka just nu:

             image311
Brämhults morotsjuice
               Skål!

Fit till sommaren

Detta köpte jag idag; Ett Wii fit.

image310

För er som inte vet vad detta är, så är det ett spel där man tränar med hjälp av balance boarden som medföljer (typ som en step-up-bräda). Man skall visst kunna bygga muskler, träna balans, bli spänstigare och bränna fett. Allt framför tv:n. Låter bra tycker jag.
Skall testa när jag lagt Elliot.