Mina nya stövlar

image309

Köpte ett par jättesöta gummistövlar idag - så nu hoppas jag på regn. :)


Brinner det?

image308

Jag vaknar klockan 01.30 av att min brandvarnare tjuter. Springer upp, tar första bästa stol, får efter en stund ner brandvarnaren och får ut batteriet. Och inte kunde jag se någon brand.... det skulle vara en väldigt liten i så fall... Förmodligen började den tjuta av att batteriet höll på att ta slut. Varför händer sånt alltid mitt i natten?

Elliot sov under hela dramat som en stock - för mig tog det en stund att somna om (fick vänta tills min puls gick ner några hundra slag först.)

Trött

Jag är så trött just nu! Har sovit över nio timmar i natt - men jag är lika trött ändå. Tur att jag bara skall arbeta idag också - och sen är vi lediga i hela fem dagar. och på söndag kommer Jr hem. Underbart!
Nu skall jag och Elliot gå till våra förskolor.

Helgslut

Så var denna helgen slut. (för mig som skall gå o lägga mig i alla fall). Hjälp vad fort det går! Tur att nästa arbetsvecka blir lite kortare i alla fall (1 maj).

Var i stan förut. Fick köpt puder för mitt var slut. Sen köpte vi glassar som Ellie skall ha med sig till förskolan i morgon. Vi köpte dem på hemköp i nordstan. Det måste vara stans sämsta mataffär; uselt sortiment och alltid för få kassor öppna. Stäng skiten!

God natt!


Maten är klar!

   image305

Nu har Pellie sovit färdigt - så nu skall han få riktig mat (den blev färdig till slut). Ingen välling här inte! Fast han var rätt glad när han fick välling förut... Det är inte så ofta han får det mitt på dagen.

Nu var det gjort i alla fall...

image303

Jag verkligen avskyr att betala räkningar. Jag tycker att det är tråkigt! Jag nästan kräks!
I och för sig så kan det inte finnas någon människa som tycker om det - eller?
Nu var det gjort i alla fall. Tack gode Gud!!!

Dålig mamma

image302

Nu har jag precis lagt min son för att han skall sova middag. Ingen riktig mat fick han - bara välling.
Vår spis är så långsam så att det tar minst en halvtimma att få vattnet att koka. I och för sig så är ju inte jag någon höjdare på att laga mat. Det kanske är jag som inte kan koka vatten? Vem vet? Välling blev det i alla fall. Tetrapacksvälling. Och jag som ville bli hemmafru...

Trött

image301

Idag har jag ägnat mig åt att förbereda och genomföra ett barnkalas (jobbigt men kul). Natten till idag sov jag inte mycket alls (jobbigt och tråkigt) ... man kan säga att jag är ganska trött!

Kommer inte på så mycket mer att skriva. Kul och intressant blogg jag har va?

P.s. La in en pinfärsk bild på mig själv - för det har jag sett att andra gör på sina bloggar. D.s.

2-årskalas

Idag har det varit kalas hela dagen. Eftersom jag inte kommer åt Elliots hemsida (den trasiga datorn) kommer jag att lägga ut bilder här i stället (så att bortresta pappa Jr får se)

                                      

                          

25 april

Den 25 april 2006 klämde jag fram en sån här:

image286

Det var det bästa jag någonsin gjort!

Min Pellie (som blivit lite större nu) fyller två år idag! Vi är lediga och skall ha en riktigt härlig dag.


Kort tillbakablick

Livet förändras snabbt...

För två år sedan hade mitt vatten gått för lite över tre timmar sedan och jag skulle snart åka in till Mölndals sjukhus - Idag sitter jag här, har en tvååring (snart) och skall alldeles strax åka och jobba.

Undrar vad jag gör om två år till? Väntar på att föda barn? Jobbar? Har blivit ekonomiskt oberoende och tar det lugnt? Lite spännande när man tänker på det...

Tänkte lägga in nån snygg bild på när jag var gravid och stor som ett hus - men fotona ligger ju på den andra (trasiga) datorn... :(

Glenndagen

I dag har min son namnsdag!

Glenn har han hetat ända sedan han låg i magen. Det var vårt unisexa arbetsnamn...

Några andra Glennar:

            

Helgfoton

Eftersom jag inte kommer åt Elliots hemsida (från min trasiga dator) kommer jag att lägga ut lite bilder här i stället. Här kommer några från helgen som gick.

                 

självklart började det att krångla så det blev bara två bilder (måste installera firefox). Korten är ifrån lördags när vi var och åt på HRC med faster B, hans flickvän S och farmor o farfar (Elliots).

Datorproblem = löst

Min dator gick i sönder. Kommer ta tid att få den lagad. Fick panik när jag tänkte på att vara utan dator under en lång tid...

... så jag köpte en sån här:

image274
Känns bra!

När Elliot såg den i morse sa han:
- Pappas dator!

Jag försökte förklara att pappa har med sig sin dator på turnén och att jag har köpt en likadan, men jag tror att han fortfarande tror att jag har snott Jr:s dator.

Tubbykram!Elliot vill också vara med och kramas
när Teletubbiesarna gör det...

Förskoleord?

Saker min son säger som vi inte har lärt honom hemma.

- Plocka upp
- Knäckis (om knäckebröd)
- Aja baja!

? ? ?

image272

Jag känner för att skriva någonting smart - men jag kommer inte på nåt... Jobbigt!

Jobb, jobb, jobb

Alltså:
Jag har ingentig roligt/trevligt att skriva om alls... Jag bara arbetar, kommer hem sent och nattar min son. Oftast somnar jag själv då ockå... Håller nog på att bli förkyld också. Känns så i alla fall.

På fredag är i alla fall jag och Elliot lediga. Då skall vi gå på baby & barnmässan. Hoppas att det blir roligt. Kanske finns det något brio-tåg som Ellie kan leka med?

Bara för att jag kände mig lite deppig alldeles nyss tröstinternetshoppade jag en sån här till Elliot.Tur att internetshopping finns!

Look-alike

image270

Det skulle väl vara mittbenan då...

www.myheritage.com

Möbelbygge

Idag har jag satt ihop vår nya tv-bänk. en sådan här:Man får mycket hjälp när man sätter ihop möbler tillsammans med en tvååring.... Elliot både hamrade, skruvade och använde skiftnyckeln (skiftnycklade?).
Fin blev den, men när jag skulle lyfta upp den (den låg ner när jag skruvade fast benen) insåg jag att den inte bara är fin... den är tung också... Jag kommer alltså behöva lyfthjälp innan jag kan se hur det blir med tv:n på...

Dammsugning mm

image267

I förrgår köpte vi en ny dammsugare och idag är jag ledig. Jag skall först testa dammsugaren (det behövs). Därefter skall jag ge mig ut på stan för att shoppa lite (belöning efter städning). Elliot har dessutom bett om att få gå till Polarn o pyret - så det skall han få göra!

Förresten:
När jag packade upp dammsugaren fick min son kartongen att leka med. Han försökte stänga in sig i den, men huvudet fick inte riktigt plats...


Gulligt

image266

Varför är det så gulligt när små barn har stora skor?
Observara Elliots nya handväska (som han har sina gummiankor i)

Sommartid

image264

Jag tycker inte alls om att ställa om klockan till sommartid. Känner mig helt jetlagad; kan inte somna på kvällen och vill inte vakna på morgonen.
Förstår inte syftet med detta Karinplågeri!