Impetigo och Koftångest

Elliot är sjuk igen. Denna gången är det Impetigo (även Svinkoppor kallat) enligt läkaren. Själv tycker jag att det ser ut som höstblåsor, men vad vet jag? Jag är ju bara en simpel förskollärare... Har i alla fall börjat ge honom antibiotikan som läkaren skrev ut. Den kostade 433 kronor!!! och skall tas tre gånger om dagen i tio dagar. Vet inte hur jag skall få ihop det med förskolan... han kan ju inte vara hemma tio dagar p.g.a. prickar? Eller?

Själv har jag beslutsångest igen. Köpte mig en kofta. Den är rosa. Väldigt rosa. Och dyr. Väldigt dyr... Egentligen ville jag ha en grå, men de fanns inte kvar. Var tydligen inte bara jag som gillar att vara lite grå...
Nå. Vad säger ni? Är den för rosa för mig- eller skall jag behålla? (ursäkta den dåliga bilden)Bad hairday

Se vad vi (Jr mest) gjorde med vårt barn igår!Det var på tiden, eller hur? Första riktiga klippningen när man är 2.5 år... då har man kanske inte så mycket hår... men söt är han ändå!
Observera att mutan (klubban) är för att han skulle sitta still. Vet inte hur bra eller pedagogiskt det är - men det funkade i alla fall!

Snart skall jag till jobbet. Vi skall ha föräldramöte idag. Ingenting jag direkt ser fram emot faktiskt. Jag älskar inte att prata framför en massa människor, men: det ingår i jobbet liksom.

K

Inte mycket att komma med...

Har inte så mycket att skriva - har hamnat i bloggtorkan igen...
Mitt knä blir fortfarande bättre och bättre - men långsamt går det. Har inte vågat/kunnat åka moppe igen. Känns lite nervöst, men mest är det för att jag inte klarar av att kicka i gång moppen med mitt knä.

Elliot är nu frisk: skall tillbaka till förskola idag. Igår var vi på Freeport en sväng (fattar inte vad jag skall där att göra?) och Pellie fick åka i Mc Queen. Vilken dröm va?


VAB

Idag är jag hemma och v.a.b-ar min sjuka son. Förkyldning med feber och ögoninflammation är det.
I natt hade han 40.6 i temp - då blev jag lite rädd... men febern gick ner med lite panodil.

Ny bil

Vet att det var länge sen jag skrev men det har inte hänt så jättemycket i mitt liv. Knät är mycket bättre men fortfande är det inte helt bra. Det kommer väl så småningom...

Idag åkte jag och Jr och köpte en ny bil; bara sådär! Vi är lite lätt impulsiva kom vi på...
Det blev en Citroën c5 modell 2008 - kanske inte den coolaste bilen - men den kommer nog att funka för oss. Känns kul med en sprillans ny bil!

Knäuppdatering

Läget med mitt knä:


Jag är inte riktigt bra än - kan inte böja knät riktigt och har en aning ont och så är jag lite svullen också, tror jag. Blödningen har visst "runnit ner" i foten (och lite i vaden). Jag visste inte att det kunde bli så - men det kunde det tydligen.

I morgon tänker jag gå till jobbet igen. Jag orkar verkligen inte vara hemma längre. Vi får se hur det går eftersom jag inte kan sitta på golvet o.s.v. men jag får väl sitta på en stol eller nåt...

- K

Saker man kan göra...

Saker man kan göra när man är sjukskriven:

  • Titta på Days of our lives
  • Titta på Glamour
  • Vänta på brevbäraren
  • Stirra in i väggen
  • Äta Ben & Jerry-glass
Mycket givande och utvecklande!

Jippi!!!

I eftermiddag kommer Jr hem!!!
Äntligen!
Jag ser ljuset i tunneln!!!

Pratade förresten med läkaren förut;
Jag är sjukskriven veckan ut.

- K

Tristess

Hade hoppats på att kunna jobba i morgon - men det verkar inte som om jag kan det... Även om knät blir bättre varje dag, är det inte tillräckligt bra för att jag skall kunna arbeta med barnen. Får nog stanna hemma tills det känns helt okej. Det jobbiga är bara att jag förmodligen kommer att dö av tristess innan jag är tillbaka...

I morgon eftermiddag kommer i alla fall Jr hem. Gud vad det skall bli skönt!!!

När jag satt och Youtubesurfade igår kom jag på att Jr är med i en musikvideo; Up for sale med International noise conspiracy.
Och eftersom jag längtar så mycket efter honom, så kommer videon här:- K (som i Knä)