Nappflaska

Nu har vi testat att ge Hugo nappflaska (med bröstmjölk). På tisdag skall jag nämligen börja läsa en (distans)kurs på universitetet och då får pappa Jr vara själv med Hugo i ca 4 timmar. Tänkte att det kan vara bra för honom att kunna mata honom om det skulle krisa.
Mormor matade och Hugo drack som om han aldrig gjort annat.

Amning

Elliot ammar sin dinosaurie-bebis. Han berättar att den vill äta hela tiden och att den använder honom som napp. Han ber även Jr att stanna bilen för att hans dinosaurie behöver äta.
Undrar vart han får allt ifrån?

Sovgunga

Hugo har fått en sovgunga av sin farmor.
Man kan hänga den på väggen eller på en dörr (och därmed ta med sig den). Den är supersmart; gungar upp och ner och han somnar gott i den. Hittills har han dock bara sovit i den på dagarna - men det fungerar bra.


Lille katt

Elliot fick kattöron med tillhörande svans och fluga idag. Jag hade hoppats på att hitta något lite mer kattdräktsaktigt, men fick nöja mig med detta.
Elliot blev i alla fall mycket nöjd och vägrade att ta av sig vare sig öron eller svans när han skulle lägga sig.


Smilfink


Så gulligt!

Jr la Hugo i Elliots säng en liten stund. Då passade storebrorsan på att ge honom en napp och bädda ner honom. Vad gör bebisen då?
- somnar!
Storebror kan helt enkelt bäst (vi får honom nästan aldrig att somna på egen hand)


Elliots foton

Återigen har jag tömt Elliots digitalkamera.


Mina sötnosar


Elliot älskar att gosa med Hugo. Han sitter och pillar på hans öron, händer elle fötter så fort han får chansen. Han säger att Hugo är som en liten lejonunge; - Mamma, djurungar är också väldigt söta!

FleeceKunde bara inte låta bli att beställa denna fleece när jag såg den.
Brun och orange... kan det bli mycket bättre än så?

Nemo

Vi hade en guldfisk här hemma som jag tog över från mitt jobb. Nemo hette han. Elliot tog så väl hand om honom och matade honom två gånger om dagen.
I förrgår morse kom Elliot ut till mig i köket och sa att Nemo var död. Jag gick in i Elliots rum för att se efter. Mycket riktigt: Nemo låg och flöt på sidan. En kombination av dåligt skött vatten och tre nedstoppade godisar var det nog som tog kål på honom.
Jr och Elliot begravde honom i vår rabatt på kvällen.
Nu tror Elliot att det skall växa upp en guldblomma där de "planterat" Nemo.
Fint.

Här händer det grejer!

Igår:
  • Tappade Hugo sin navelstump (inte en dag för tidigt)
  • Log han för första gången (mot mig)
Idag började Jr arbeta och jag har lämnat Elliot på förskolan, det gick bra förutom att det är lite jobbigt att gå upp kl 6.45 när man ammat och bytit blöja mitt i natten... Så nu skall jag och min bebis lägga oss och amma och förhoppningsvis sova  en stund.